مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 فروردین 1402 ساعت 08:522023-03-28پزشكي

وضعیت کرونا در مازندران| از کرونایی شدن 117 مازندرانی تا ادامه سریال فوتی ها


تعداد بستری شدگان در مراکز درمانی پزشکی مازندران و بابل در شبانه روز گذشته با شناسایی تعداد 39 بیمار کرونایی جدید، به 117 نفر رسید که از این تعداد 30 نفر بدحال هستند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، متاسفانه پیک جدید کرونا در سایه فراموشی پروتکل های بهداشتی از راه رسید و آژیر خطر موج هشتم را به صدا درآورد و این روزها شاهد افزایش شمار مبتلایان و از همه نگران کننده تر ادامه سریال فوتی های کرونایی در استان مازندران هستیم.

  همچنین طی 24ساعت گذشته نیز تعداد بیمار 31 نفر مشکوک به کرونا در سطح استان، براساس تشخیص بالینی در بیمارستان های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران بستری شدند.

   طی این مدت تعداد 32 نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

   هم اکنون 81 بیمار به علت کرونا در این مراکز بستری که از این تعداد 17 بیمار در بخش های مراقبت های ویژه بستری هستند.

  در دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در حال حاضر 36 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های بابل بستری هستند، همچنین در 24 ساعت گذشته 8 بیمار جدید بستری و 3 بیمار هم ترخیص شد.

  همچنین 13 بیمار هم در بخش های مراقبت های ویژه بستری است .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وضعیت کرونا در مازندران| از کرونایی شدن 117 مازندرانی تا ادامه سریال فوتی ها

وضعیت کرونا در مازندران| از کرونایی شدن 117 مازندرانی تا ادامه سریال فوتی ها